Doe je ook mee?

Doe je ook mee?
Je kan eventueel ook later starten.
De volgende 14-daagse reset begint dinsdag 1 oktober! We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Kan je wel wat extra energie gebruiken, ben je er klaar mee om elk najaar te kwakkelen met je gezondheid of wil je af van die laatste vakantie kilo’s? Doe dan met ons mee!
Je bent 51 zakjes 60 ml Ningxia nodig of 4 flessen Ningxia van 750 ml

De vorige Reset was een groot succes; ik zelf ben van mijn snaaitrek af en inmiddels 4 kg lichter. Ik heb weer energie om twee keer per week naar de sportschool te gaan en ook mijn energie level is verbeterd.

Enkele ervaringen van de deelnemers van september;

Ik heb ook minder snaaibuien, en heb meer energie. En een gevuld gevoel waardoor ik eigenlijk geen moment behoefte aan suiker heb gehad. En dat was erg welkom na de vakantie, waarin een koekje en een ijsje al snel ‘normaal’ werden
Hier eigenlijk dezelfde ervaring. Goed in de energie, geen behoefte aan toegevoegde suikers en mede daardoor ook een getal op de weegschaal die leuker is (-2)
Ik ga er ook erg goed op.
Veel meer energie ondanks dat ik het mega druk heb en we weer even moesten opstarten na de vakantie kom ik zo veel makkelijker de dagen door.
Daarnaast ook al ruim 3 kilo afgevallen . En ook de suikerverslaving is uit mijn systeem. Super blij mee. Ik ga ook zeker ermee door
Hier eigenlijk dezelfde ervaring. Goed in de energie, geen behoefte aan toegevoegde suikers en mede daardoor ook een getal op de weegschaal die leuker is (-2)
Veel meer energie ondanks dat ik het mega druk heb en we weer even moesten opstarten na de vakantie kom ik zo veel makkelijker de dagen door. Daarnaast ook al ruim 3 kilo afgevallen . En ook de suikerverslaving is uit mijn systeem. Super blij mee. Ik ga ook zeker ermee door .
Hier mijn 14 dagen afgesloten. qua gewicht kan ik er niet zo heel veel over zeggen, heb niet op de weegschaal gestaan en heb vakantie (dus let niet echt op). Wel VEEL MEER energie en geen trek in tussendoortjes/suiker.
Hier ook als heel fijn ervaren. Zeker de suikers laat ik sneller staan tot zeker geen behoefte eraan. En zit ook nog vol van een eet moment ervoor waardoor je geen behoefte hebt aan iets tussendoor. Heb ook 2 kg mogen verliezen en hoop dat het nog wat meer mag worden. Ik ga er zeker nog mee door.

We vertellen je tijdens de Reset je alles over dit bijzondere drankje boordevol antioxidanten maar ook met heerlijke recepten en inspirerende video’s…ook ontvang je een handige checklist voor tijdens de 14 dagen!

We hebben daarom speciaal een extra aanbieding voor jullie als lezers en volgers
https://passionforoils.nl/product/ninxgia-4pack/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *