Starten met oliën

Op een fijne manier kennis maken met de kracht van essentiële oliën? Daarvoor heeft Young Living diverse starter kits ontwikkeld. Deze kits bieden waar voor je geld. De oliën die erin zitten tezamen vertegenwoordigen al een waarde van ongeveer 250 euro. Alle starterskit hebben een basispakket met 12 oliën. Klik hier om naar de webshop te gaan om de starterskit te bestellen https://passionforoils.nl/product-categorie/starterkits/

Onderstaande kit is de goedkoopste.

STARTERSKIT MET DEWDROP DIFFUSER

 Starterskit met Dewdrop Diffuser

Met deze kit kun je een mooi begin maken met het integreren van 100% natuurlijke essentiële oliën in je dagelijks leven. Uiteraard zijn er nog tal van ander oliën in het assortiment die elk weer allerlei toepassingen hebben.

Wat vind je allemaal in de starterskit?

•     Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch kunststof, waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden. Tip: doe de oliën van young living niet in een standaard diffuser/luchtbevochtiger aangezien de oliën zo puur zijn dat ze dat soort plastic aantasten en dat je zonder dat je dit in de gaten hebt dat ook mee verneveld in huis!

•   12 van de meest gebruikte essentiële oliën van Young Living Essential Oils (elk 5 ml) die in de starterskit zitten, namelijk:

Frankincense 

Lavender 

Peppermint 

Lemon 

Stress Away 

RC 

Blue Relief

Thieves 

Copaiba

DiGize 

Purification 

V6 draagolie

Klik hier https://passionforoils.nl/uitleg-olien/ voor uitleg over de bovengenoemde oliën

• Twee zakjes Ningxia Red, een superfood voedingssupplement.

• Tien kleine 2 ml flesjes om olie in te doen, handig om mee te nemen.

• Een aantal folders met informatie over Young Living en de producten.

Deze kit kost €141.75 exclusief btw en verzendkosten. Een super deal , aangezien er voor ruim €250 (exl. btw) aan productwaarde in zit!

Starterskit met Aria Diffuser

Wil je groter uitpakken, kies dan voor de starterskit met de luxe Aria Diffuser. In deze kit zitten exact dezelfde oliën als bij de kit hierboven, alleen de diffuser is anders.

De prachtige Aria Diffuser is van glas en hout, geeft verschillende kleuren licht en heeft de mogelijkheid een rustgevend muziekje af te spelen.

Je kunt je telefoon of ipod koppelen om je eigen muziekje af te spelen.

Deze diffuser komt met een afstandbediening en kost €230.25 excl. btw en verzending.