Over mijzelf

Hallo,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Andina Blomsma, gelukkig getrouwd met Anne en samen hebben we 2 zonen

Ik kwam in aanraking met de essentiële oliën van Young Living toen ik op zoek was naar een oplossing voor onze oudste zoon. Hij sliep al 2 jaar geen hele nacht door. Dat was slopend voor ons alle drie. We hebben een iTovi body scan laten bij hem laten en daar kwam uit dat hij erg gevoelig is en moeite had met het verwerken van de dag.

We zijn gestart met de Aroma Ease olie, vanaf dat moment slaapt hij iedere nacht helemaal door. Mijn man en ik waren beide erg sceptisch totdat we het zelf ook mochten ervaren en dat van ons zoontje niet “tussen de oren” kan zitten.

We hebben begin november 2017 de starterskit aangeschaft en sindsdien zijn de oliën niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Ikzelf had al van baby af aan last van eczeem. Ik ben met de oliën en supplementen aan de slag gegaan en ben nu helemaal schoon.

We zijn zo dankbaar dat dit op ons pad is gekomen en dit wil ik graag delen met van anderen, zodat jullie dit zelf ook kunnen ervaren. Deze mooie chemicaliën vrije levenstijl.