itovi scan

Body scan (itovi)

Alles is energie, alles in de wereld heeft een frequentie. Om die reden kunnen we meten op energetisch niveau. Waar ben jij uit balans en wat kun je eraan doen om jouw fysieke en mentale gezondheid te stimuleren? Door je frequentie te verhogen of weer in balans te brengen met etherische oliën, die van nature hoog in frequentie zijn, kun je mooie resultaten bereiken. Etherische oliën zijn de levensenergie van een plant en zijn er om te beschermen, af te weren, groei te stimuleren en dus essentieel, voor elk organisme. Ook voor de mens.

Itovi

Het is een klein, handzaam apparaat die je lichaam doormeet door het versturen van frequenties/trillingen, waar je overigens niets van voelt. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv. jouw darmen niet optimaal zijn zal er een signaal terug naar de scanner verzonden worden en zal het rapport een etherische olie laten zien die je kan helpen om de frequentie van je darmen te herstellen. Maar denk ook aan emoties, voel je je depressief of zit je vast? Dit kan door de scanner gemeten worden en zal de oliën tonen die jou hierbij kunnen gaan ondersteunen. Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke oliën jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven. Als jij meer in balans bent ben je lichamelijk & geestelijk veel sterker.

DE TECHNIEK

De iTOVi Scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en Bluetooth-technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid te meten.

LEUGENDETECTORTEST VS ITOVI

De iTOVi zendt korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier o.a. op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

DE SOFTWARE

De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden:

  • Alle etherische oliën
  • Starterkit oliën
  • Andere producten
  • Gewichtsbeheersing

Daardoor zeer gemakkelijk ter ondersteuning bij het afvallen bijvoorbeeld en ideaal in te zetten voor gewichtsconsulentes die hun cliënten net iets extra’s willen bieden. Maar ook (kinder) coaches kunnen bij begeleiding van hun cliënten door de scanner een duidelijker, onderliggende oorzaak vinden.

IN BALANS

Het maken van een bodyscan duurt amper een minuut. Het rapport kan op meerdere manieren gelezen worden. Ik ben er een voorstander van om het totaalplaatje te bekijken en daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn. Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.

Kosten voor de Itovi scan bedragen € 29,95,- inclusief een rapportage en behandelplan.

Mocht je besluiten om een starterskit aan te schaffen is deze itovi scan gratis.