Team komen versterken

Kom jij ons team versterken?

Wil je met ons samenwerken?

Vind jij je gezondheid ook belangrijk? Wil je weten wat er in je verzorgingsproducten en je schoonmaakmiddelen zit? Wil jij ook een gifvrije leefstijl? Dit kan Young Living jou bieden!

Enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt de producten van Young Living inkopen en ook verkopen. Als zelfstandig distributeur kun je met een kleine investering al je eigen bedrijf op zetten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij bieden je een groep mensen die hart hebben voor gezondheid en welzijn, en met liefde voor mens en dier. Wij ondernemen regelmatig samen activiteiten en bieden een goede begeleiding om te groeien.

Young Living is een bedrijf dat al 20 jaar volgens netwerk marketing-principe bestaat. De gedachte hierachter is dat de mensen die de producten gebruiken de werkelijke deskundigen zijn. Het overbrengen van kennis is het belangrijkste en dat is wat wij doen.

Young Living werkt met een compensatieplan van. Je hoeft niet eerst grote bedragen te investeren om uiteindelijk met lege handen te komen staan. Het enige wat je moet doen om aanspraak te maken op bonussen en commissies is maandelijks een aantal producten kopen. Die producten kun je zelf kiezen en elke maand veranderen. Je kunt op elk moment er mee stoppen als je dat zou willen maar als je eenmaal hebt geleerd wat deze producten allemaal voor je kunnen doen? Dan blijf je genieten van wat de natuur jou brengt. Elke dag weer.

Nieuwsgierig wat Young Living voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar me en ik neem contact met je op.mailto:passionforoils@hotmail.com