Tips & trics

We zetten de Thieves in als allesreiniger. De Thieves is een blend van verschillende essentiële oliën. Een paar druppels in een spray flacon, aanvullen met water en poetsen maar! (Aanrecht, wasbak, fornuis, etc.) Let op: water mengt niet met olie, voor gebruik het flesje even schudden.

De Lavendel doe ik vaak in de diffuser, in combinatie met Stress Away, Pepermint of Lemon. Lekker fris! En alle vieze luchtjes zijn zo weg.

Ik maakte een hoofdpijn roller (roller = flesje + roller dop) met pepermunt, lavendel en Pan Away (blend) . Geloof me, het werkt echt! Ik had het laatst……….. Het was zo weg! Even over het voorhoofd en de slapen, na een kwartier was het weg. En een heerlijk idee dat het troep vrij is.

Voor onze kinderen heb ik naar hun leeftijd verdund twee weerstand rollers gemaakt. Dat smeer ik onder de voeten, zodat ze minder last krijgen van snottebellen en verkoudheid

Ik heb een roller gemaakt tegen muggen met Lemon, lavendel en pepermunt. Geen last meer gehad van muggen. Yeahh!

Ik heb een roller gemaakt tegen ongemakken in mijn buik met Digize.

Voor het slapen gebruiken gebruiken we voor de kinderen een paar druppels lavendel in de diffuser. Lavendel kalmeert en zorgt voor ontspanning.

Young Living Stress Away is een mix aan geuren.  Hij staat voor kalmte, rust en focus.

Op de zere plekken smeren we lavendel.