Bio tensor

Een biotensor is een uniek instrument voor het testen op energetische trillingen, alles in het universum bestaat uit trillingen. Elk orgaan in het lichaam heeft zijn eigen elektromagnetische frequentie (trilling). Als een orgaan ziek is zal de frequentie wijzigen. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Het is mogelijk om allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, of een inzicht te krijgen in de toestand van de persoon, zowel fysiek als psychisch en emotioneel. Op deze manier worden de oorzaken van de klachten behandeld in plaats van uitsluitend symptomen. Denk bijv. aan o.a. energie- en vitaminetekorten, virussen, schimmels, bacteriën en parasieten. Het werken met de biosensor gaat razendsnel, binnen een minuut zijn bijvoorbeeld tientallen supplementen of oliën te testen.

Wat kan de biotensor voor u doen ?
De Biotensor kan onder meer voor de volgende testen/behandelingen gebruikt worden:

  • Op basis van klachten (fysiek/psychisch/emotioneel) meten waar oorzaak ligt
  • allergieën en voedselcombinaties
  • Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
  • Vitamines en mineralen
  • Testen van , parasieten, virussen, schimmel
  • Huis onderzoek op eventuele ziekmakende straling
  • Opsporen en opheffen van blokkades
  • In balans brengen lichaam

Indien de oorzaak van de klacht is achterhaald d.m.v. het testen, kan er eventueel een middel ingezet worden (oliën en of supplementen) welke op dat moment het meest effectief is tot herstel/verbetering van de specifieke klacht(en).  Het middel wordt ook getest welke het beste ingenomen kan worden alsmede de behandelprioriteit. Een andere keer is alleen behandeling met de Biotensor voldoende.Tegenwoordig is er een tal van virussen en bacteriën, schimmels ed. waar veel mensen (chronisch) last van kunnen hebben. Alle belagers van het lichaam, levende (bacteriën, virussen, schimmels en parasieten) en dode (zware metalen, landbouw vergiften herbiciden en pesticiden) hebben een eigen frequentie en zijn zodoende meetbaar met de Biotensor.

De kosten voor een Bio tensor consult bedragen € 60,00 (exclusief eventuele producten)

Voor uit testen van aardstralen, wateraders en andere geopastische storingen vraag ik € 60,00 per uur. exclusief reiskosten.