Homepage

WERKGEVERS OPGELET

Voor de werknemers: Tip jou kerstcadeaugever en laat hem/haar contact met me opnemen, omdat jij dit een geweldig cadeau vind! Vind jij het ook belangrijk dat jouw werknemers fit, uitgeslapen, gefocust, blij en vol energie zijn? Dan heb ik het ideale kerstpakket voor je! Uiteraard kan je ook zelf een pakket samen stellen. De keuze is reuze!

Heb je wel eens bedacht wat het betekent als jouw werknemers thuis een beetje meer rust ervaren? Als hun kinderen blij thuiskomen uit school? Als hun baby doorslaapt, en zij zelf daardoor ook? En wat te denken van een beetje extra weerstand, waardoor ze net dat kleine beetje extra kunnen geven en wat de kans op ziekteverzuim verkleint? Wil je weten wat ik voor je kan doen?

Laat het me weten, en ik leg het je uit, zodat je dit jaar het perfecte kerstpakket voor je werknemers hebt, waar ze jaaaaaren mee vooruit kunnen! Alle cadeaus zijn inclusief een duidelijke handleiding en netjes ingepakt zoals een cadeau hoort te zijn! Andere samenstellingen van pakketten zijn ook mogelijk.


Ontdek de kracht van essentiële olie

Essentiële oliën werken op alle niveaus, lichamelijk maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor zijn ze multi inzetbaar. Van lekker slapen tot ontspannen, van meer zelfvertrouwen tot een natuurlijke remedie voor lichamelijke ongemakken, van trauma’s verwerken tot het jezelf beschermen tegen prikkels, overal is een olie voor.

Wat zijn Essentiële Oliën?

Planten produceren aromatisch stoffen in de vorm van etherische oliën als onderdeel van hun overlevingsstrategie. En wij als mens kunnen dankbaar gebruik maken van deze schatten in de natuur door deze olie aan ons lichaam toe te voegen.
De oliën worden uit de planten gewonnen door een stoomdestillatieproces of compressie.

Etherische oliën worden verkregen uit de wortels, schors, bloemen, bladeren, hars, etc. en zijn niet vettig, maar vluchtig. Vettige plantaardige oliën, zoals bijvoorbeeld olijfolie, worden verkregen uit de vettere delen van een plant, zoals de noten, zaden en pitten. Deze oliën kun je gebruiken als draagolie om de etherische oliën te verdunnen of te vermengen.

Waarom voor mij Young Living Oliën

Er zijn heel veel verschillende soorten essentiële oliën op de markt, maar de ene olie is de ander niet. En ik gun mijzelf en mijn gezin gewoon het beste. Vandaar mijn keuze voor Young Living. Hun oliën zijn van topkwaliteit. Puur natuur, zonder rare toevoegingen. Het allerbeste dat verkrijgbaar is, als je het mij vraagt.

Young Living heeft het hele proces van zaadje tot aan de verzegeling van de flesjes olie in eigen beheer, zodat ze de hoge kwaliteit die zij willen leveren, kunnen waarborgen. Zelf ben ik al bij meerdere van hun eigen farms en destilleerderijen geweest om met eigen ogen te zien hoe de planten verbouwd worden en hoe de olie gedestileerd en gebotteld wordt. Prachtig om te zien hoe dit alles daar gebeurt met respect voor mens en natuur.

Kik op de link om te bestellen https://passionforoils.nl/webshop/